Public Relations

Behaal een voorsprong op je concurrenten door te investeren in earned media!

Public relations is één van de meest effectieve manieren om meer rendement te halen uit earned media mogelijkheden. Hierdoor kan je een sterke reputatie creëren. PR zorgt ervoor dat jouw organisatie de aandacht krijgt die het verdient in de lokale, vakspecifieke of zelfs landelijke media.

Dit doen we door op zoek te gaan naar de juiste invalshoeken, mogelijkheden, haakjes en media om voor jouw organisatie via erkende nieuwskanalen bekendheid te realiseren. Dit kan uiteenlopen van een interview in de krant tot het aanschuiven bij een talkshow. Of bijvoorbeeld een expertpanel, maar ook een live interview in een radioshow.  

Dit kunnen wij voor onze klanten realiseren mede dankzij ons sterke netwerk bestaande uit verschillende relaties in de media. Variërend van (eind)redacteuren, uitgevers, influencers en bloggers. Samen creëren we hoogwaardig nieuws.

pr

De bouwstenen van Public Relations

  • Thought leadership vergroten

Organisaties hebben vaak veel kennis in huis. Wij ondersteunen organisaties met het delen van deze kennis naar relevante doelgroepen. Daarbij zoeken we de perfecte combinatie van content marketing en PR. Bij een effectieve PR-strategie verhoog je de thought leadership van jouw organisatie in de branche. Van kennishouder naar kennisdeler.

  • Merkgeloofwaardigheid verhogen

Het vertrouwen in jouw organisatie speelt een cruciale rol bij het creëren van succes. Om dit vertrouwen te versterken is merkgeloofwaardigheid essentieel. Door de kennis van jouw organisatie te delen in de landelijke media neemt de merkgeloofwaardigheid toe. Dankzij onze strategische wijze van public relations opent de juiste deuren op het perfecte moment. 

  • Doelgroep gericht

PR kun je gericht inzetten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om PR in te zetten richting één bepaalde doelgroep of richting het grote publiek. Hierbij is het belangrijk in kaart te brengen welke doelgroep je wilt bereiken. Zo weten wij wie ze zijn, hoe we ze kunnen bereiken en waar ze behoefte aan hebben. Een verdiepende doelgroepanalyse behoort altijd tot één van de stappen in onze werkwijze.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.