loyaliteit
Public Relations (PR)

Jij de expertise, wij de contacten en timing

netwerk

Earn your media

Je hebt de inhoudelijke kennis, maar het ontbreekt je aan een effectief PR-netwerk en de tijd om de media continue te monitoren. Kortom, jouw potentieel voor earned media blijft onbenut. NXT Content kan jouw B2B-organisatie helpen het meeste uit earned media te halen. Samen met jou gaan we opzoek naar de juiste invalshoeken, thema’s en media. Zo realiseren we publieke aandacht voor jouw expertise, op de nieuwskanalen die voor jouw doelgroep relevant zijn. 

Thought leadership

Een groot voordeel van PR en het delen van kennis in de media, is dat het de thought leadership positie van jouw organisatie enorm versterkt. Als thought leader creëer en publiceer je inzichten die interessant zijn voor jouw doelgroep(en). 

earned media

Je bent thought leader als jouw organisatie algemeen erkend wordt om haar inzichten, kennis en expertise. Als thought leader heb je de geloofwaardigheid en autoriteit om anderen te beïnvloeden en draag je dat ook uit.

vertrouwen

Delen van kennis

Door jouw kennis, expertise en deskundigheid te delen in landelijke, regionale of vakmedia, ontstaat er een gunstige positie voor jouw B2B-organisatie. De media verwijzen namelijk niet voor niets naar jou. Daarnaast heeft het een positieve invloed op naamsbekendheid en zichtbaarheid, én de geloofwaardigheid van jouw vakkennis. 

geen inspiratie content

Naamsbekendheid en zichtbaarheid

Als jij als expert aan het woord komt in een artikel dat door veel mensen wordt gelezen, kun je erop rekenen dat de lezers je (bedrijfs)naam onthouden. Zo heeft PR een sterke invloed op het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van jouw organisatie. 

Geloofwaardigheid

Vertrouwen en geloofwaardigheid spelen een cruciale rol bij het succes van jouw organisatie, zeker binnen de B2B-markt. Je hebt het vertrouwen van je potentiële klanten nodig om zakelijke relaties op te bouwen en dat is waar PR je bij helpt. 

Als jij als bron wordt vermeld in de media of als anderen jouw rol als expert valideren, laat je de lezer zien dat jij de juiste keuze bent voor hun vraagstuk. Zeker wanneer het een kwaliteitsmedium betreft. Zoals het woord al zegt is earned media niet te koop, het moet verdiend worden. Een plek die je alleen krijgt als de media overtuigd is van jouw expertise.

netwerk journalisten

Claim jouw thought leadership

Wacht niet langer en word kennisleider (thought leader) van jouw branche. Onze experts en ons netwerk staan klaar om jouw expertise vorm te geven en onder de aandacht te brengen. Start direct.

Contact