Over Ons

Wie is NXT Content?

NXT Content is een Amsterdams communicatiebureau dat zich voornamelijk richt op het leveren van zakelijke content en PR voor organisaties en bedrijven. Ondanks dat wij de service en de snelheid hebben van een start up, hebben wij jarenlange ervaring in zowel content marketing, social media als communicatie.

Dankzij ons netwerk kunnen wij voldoen aan de vraag van de klant en willen wij hiervoor de beste zakelijke content leveren die er te bieden is. NXT Content streeft er naar om door nauw samen te werken het maximale resultaat voor onze klanten te behalen.

Johan Konst

Johan is Public Relations expert. In het verleden was hij via DPG Media verantwoordelijk voor de landelijke uitgaves van de Ondernemer, met een bereik van meer dan 4.000.000 lezers. Klanten met wie hij succesvol heeft samengewerkt zijn grote Amerikaanse techbedrijven zoals Facebook for Business, Google, Microsoft, Salesforce en Oracle, maar ook Nederlandse startups als Adyen en Picnic. Vanuit zijn passie voor het creëren van content is hij samen met Remi NXT Content begonnen.

Remi Kuchler

Remi is van huis uit een strategisch marketeer met focus op groei. Hij heeft in het verleden onder andere consult gegeven bij cross mediale uitgaves die werden gedistribueerd bij het Financieele Dagblad. Op deze manier rolde hij in het vak als content marketeer. Hij adviseerde onder andere Total, Provincie Limburg, PON, Ahrend, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Randstad, Nyenrode en Universiteit van Amsterdam. Zijn passie ligt in het realiseren van groei voor organisaties. Voornamelijk door het effectief inzetten van gepersonaliseerde content.

Başak Özkan

Basak is strategic growth marketeer en social media expert. In het verleden heeft zij marketing gestudeerd aan de Tilburg University. Door haar passie voor consumentengedrag weet zij exact hoe zij potentiele kopers kan beïnvloeden. Naast haar marketingtechnische kwaliteiten heeft ze ook een voorliefde voor social media. Niet gek dat zij dan ook via haar eigen kanalen duizenden Instagram-volgers heeft weten op te bouwen. Daarnaast heeft ze ook internationale marketing ervaring wanneer het gaat om het bereiken van klanten nabij je eigen grenzen.

Veerle Posthuma

Veerle is content schrijver en bewaakt de kwaliteit van de content. In het verleden heeft zij psychologie gestudeerd en heeft gewerkt voor grote merken als Moët & Chandon en Veuve Cliquot. Daarnaast was ze tijdens de coronacrisis hoofdcoördinator tussen regionale GGD’s en bron- en contactonderzoekers. Veerle zorgt ervoor dat qua content alles geregeld wordt. Daarnaast zet ze zich als vrijwilliger hard in voor ontwikkelingsprojecten in Afrika en komt ze op voor dierenwelzijn in Spanje.

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.