Cookies Preferences
Ons verhaal

De thought leadership positie van jouw B2B-organisatie versterken, dat is wat wij doen!

Meet the team

Başak Özkan
Strategic Growth Marketeer
Britney Setrojojan
Marketing & PR Stagiair
Donna Broersen
Media Strategy Executive
Eoin Hennekam
Senior Content Writer
Johan Konst
Oprichter & Creative PR Manager
Joëlle van Kuijeren
Marketing & PR Stagiair
Remi Kuchler
Oprichter & PR / Content Consultant

Thought leadership positie

Na jarenlang in de mediabranche te hebben gewerkt, kwamen wij - de oprichters van NXT content - tot een besef. Ieder van onze klanten is eigenlijk opzoek naar hetzelfde: de thought leadership positie die zij verdienen, ook daadwerkelijk bemachtigen. Zo ontstond bij ons de vraag: hoe zorgen wij ervoor dat we hen op de juiste manier helpen? 

Toen wij jaren geleden in de mediawereld stapten, merkten we dat er een verschuiving aan het plaatsvinden was. De informatie behoeften van de klant zijn enorm gegroeid. Vertrouwen en geloofwaardigheid zijn een essentiële rol gaan spelen, waardoor enkel adverteren voor B2B-organisaties simpelweg niet meer voldoet. In de gesprekken met onze klanten kwam continue de behoefte aan het verkrijgen van een expertstatus en autoriteit naar voren, oftewel: thought leadership. 

Hierdoor werden wij geprikkeld om B2B-organisaties te helpen die positie ook daadwerkelijk te bemachtigen. Vanuit deze visie hebben wij NXT Content opgericht. Met vallen en opstaan  ontdekten wij hoe we met de inzet van PR en contentmarketing het best mogelijke resultaat kunnen realiseren voor onze klanten. Dankzij deze opgedane kennis en ervaring, én natuurlijk dankzij onze vele connecties in de media, zorgen wij dat jouw B2B-organisatie de aandacht krijgt die het verdient! Zowel van jouw klanten als van de media.

Dit zijn wij

Concreet & Transparant

We zijn concreet en transparant. Je weet bij ons waar je aan toe bent en waar we mee bezig zijn.

Nieuwsgierig

We zijn nieuwsgierig naar verschillende trends, verschillende branches en wat er speelt in het medialandschap. Hierdoor kunnen wij onze klanten goed adviseren.

Resultaatgericht

Als wij het ergens niet mee eens zijn, hoor je dat meteen. Wij zijn er om het beste resultaat te behalen voor jouw organisatie.

Creatief

Onze grote passie voor nieuws zorgt ervoor dat we creatief en scherp zijn. We zijn always on, zijn resultaatgericht en weten vaak dat iets nieuws wordt voordat het nieuws is. Zo behalen we de beste resultaten voor onze klanten.

Modern

Door onze moderne PR-aanpak onderscheiden wij ons van de rest. Persberichten zijn niet altijd nuttig en effectief. Wij focussen ons op de kennisdeling van jouw B2B-organisatie.

Claim jouw thought leadership

Wacht niet langer en word kennisleider (thought leader) van jouw branche. Onze experts en ons netwerk staan klaar om jouw expertise vorm te geven en onder de aandacht te brengen. Start direct.

Contact