conversie
media inkoop

Jij de boodschap, wij het netwerk en de strategie.

geloofwaardigheid verhogen

Jouw boodschap op het juiste moment en plaats

Als B2B-organisatie wil je als expert naar voren komen, relevante kennis delen en jouw boodschap zo vaak mogelijk herhalen. Alleen is je doelgroep niet altijd eenvoudig te bereiken. Media inkoop is een efficiënte manier om deze doelgroep alsnog te bereiken en jouw boodschap over te brengen. 

Je wilt jouw boodschap overbrengen aan de juiste persoon, op de juiste plaats en op het juiste moment. Mis je het netwerk en de strategie om dit zo effectief mogelijk te doen? Wij staan klaar om jou te helpen met het laatste stukje van de puzzel: media inkoop.

Media inkoop geeft jou de regie

Media inkoop houdt in dat aanwezigheid en zichtbaarheid worden ingekocht bij de voor jouw doelgroep belangrijke media. Dit kan zowel online als offline zijn. Hierbij heb jij de regie in handen. Jij bepaalt hoe de boodschap eruit komt te zien en wie je daarmee wilt bereiken en op welk moment.

Het inkopen van media vergroot jouw naamsbekendheid onder de door jou bepaalde doelgroepen. Het herhalen van je boodschap via meerdere kanalen verhoogt je brand awareness. Denk hierbij aan display campagnes, gesponsorde content en spotjes op radio en TV.

earned media
geen inspiratie content

Strategie en advies

De grootste uitdaging bij media inkoop is het zo effectief mogelijk verspreiden van je boodschap. Door uitvoerig onderzoek te doen naar de doelgroep en de juiste kanalen helpen wij jou bij het opzetten van een gerichte media inkoop strategie. Wij helpen jou om je budgetten strategisch in te zetten en de meeste impact te creëren. Wij zorgen ervoor dat je meer krijgt door minder te doen!

loyaliteit

Ons netwerk

Aankloppen bij de juiste persoon en voordelig inkopen zijn grote uitdagingen als het gaat om media inkoop. Wij werken al jarenlang samen met de media. Hierdoor hebben wij betekenisvolle relaties opgebouwd en weten wij hoe de lijntjes lopen. Wij zetten ons netwerk in om jouw boodschap op de meest efficiënte manier te verspreiden.

Alles geregeld op één plek

Het combineren van PR, contentmarketing en media inkoop werkt in je voordeel. Veel activiteiten lopen in elkaar over. Je hebt één partner die op alle vlakken weet wat er in jouw organisatie speelt en de verschillende onderdelen goed op elkaar afstemt. NXT Content staat jou bij in elke stap van het proces. Wij nemen het werk voor je uit handen, terwijl jij daarbij de regie behoudt. Bij NXT Content regel je alles op één plek voor een ijzersterke marketingstrategie.

media monitoring

Claim jouw thought leadership

Wacht niet langer en word kennisleider (thought leader) van jouw branche. Onze experts en ons netwerk staan klaar om jouw expertise vorm te geven en onder de aandacht te brengen. Start direct.

Contact