thought leadership
CONTENT MARKETING

Jij de expertise, wij de creativiteit en schrijfskills. 

geen tijd voor unieke content

Best of both worlds

Jouw B2B-organisatie heeft dé expertise. Deze expertise vormt jouw potentieel om de kennisleider van jouw branche te worden, oftewel: potential thought leadership! Echter mis je het netwerk of de content skills om jouw expertise vorm te geven en onder de aandacht te brengen. Daarom staan wij klaar om jou te helpen met contentmarketing en PR. Zo krijgt jouw vakkennis de aandacht die het verdient; zowel in de media als op jouw eigen kanalen.

De voordelen van consistent unieke content delen

In deze competitieve B2B marketingwereld investeren steeds meer bedrijven in contentmarketing. Contentmarketing is één van de meest effectieve manieren om zowel jouw zichtbaarheid als de betrokkenheid van jouw doelgroep te vergroten. O enne… Laten zien welke expertise jij in huis hebt zorgt ook nog eens voor een boost van vertrouwen bij de lezer. Onderstaand vind je de 6 grootste voordelen van contentmarketing:

1. Loyaliteit

Content van hoge kwaliteit trekt de aandacht van je doelgroep en laat een positieve indruk achter. Door consistent hoogwaardige content te publiceren, groeit de loyaliteit van je doelgroep en vergroot je de mogelijkheid dat ze jou promoten bij andere B2B-organisaties.

loyaliteit
vertrouwen

2. Vertrouwen

Content helpt je om een relatie op te bouwen met je doelgroep. Je behandelt de vragen die ze hebben en deelt nieuwe inzichten en informatie. Wanneer je waarde creëert zonder er iets voor terug te vragen, neemt het vertrouwen van je doelgroep toe. Wanneer ze – middels jouw content – proeven van jouw expertise, zorgt dit voor een positieve associatie. 

3. Online zichtbaarheid

Krachtige content heeft een positief effect op je SEO-score. Als de content goed geschreven is, worden er meer relevante keywords aan je website toegevoegd. Zo verbeter je niet alleen je rankings in de zoekmachine, maar versterk je ook de online zichtbaarheid en autoriteit van jouw organisatie. 

online zichtbaarheid
geen inspiratie content

4. Autoriteit

Door hoogwaardige content over interessante standpunten en inzichten in jouw branche te publiceren, laat je zien hoeveel kennis je in huis hebt. Zo werk je aan de autoriteit van jouw organisatie en wordt je gezien als krachtige bron binnen jouw branche; de thought leader!

5. Leadgeneratie

Contentmarketing is een goede manier om leads te generen. Middels krachtige content creëer je interesse bij potentiële klanten. Daarnaast kan een pakkende call-to-action (CTA) gemakkelijk in de content verwerkt worden; zo trigger je potentiële klanten om zich in te schrijven voor jouw nieuwsbrief of om het contactformulier in te vullen. Hoe sterker de content, hoe groter de kans dat een potentiële klant de CTA aanklikt. 

leadgeneratie
conversie

6. Conversie

Tot slot voorziet hoogwaardige content jouw doelgroep van de informatie die zij nodig hebben om een weloverwogen aankoop te doen en stuurt hen richting de conversie. Heldere instructies en een uitnodigende call-to-action (CTA) spelen hierin een sleutelrol. 

Call to action

This section uses a container element to ensure the content looks right on every device. It’s centered with the class “Centered Container.”

Convert!

Claim jouw thought leadership

Wacht niet langer en word kennisleider (thought leader) van jouw branche. Onze experts en ons netwerk staan klaar om jouw expertise vorm te geven en onder de aandacht te brengen. Start direct.

Contact