Content Marketing

Moeite met content creatie? We helpen jou.

Elke organisatie zit vol expertise, zonder die deskundigheid zou jouw organisatie niet bestaan. Ergens is een klant op zoek naar die expertise voor de oplossing op zijn of haar probleem. 

Door over jouw expertise kennis te delen weet jouw potentiële klant dat hij of zij bij jou aan het juiste adres is. Echter zorgt het delen van kennis en expertise voor uitdagingen bij veel organisaties. 

Door specifiek in te gaan op de behoeftes van jouw doelgroep creëren we content die waarde biedt voor jouw lezers. Hierbij houden we ook rekening met de online vindbaarheid in zoekmachines. 

 

Wij stellen je instaat consistent de juiste content te delen, zo blijf je altijd relevant bij jouw doelgroep. Daarnaast vergroot het de autoriteit, de online vindbaarheid en ook de reputatie van je organisatie. Ideaal toch?

Benieuwd hoe we dit doen? Zie hier onze werkwijze.

Verschillende doelgroepen bereiken

Het verschilt per doelgroep hoe content het beste ingezet kan worden. Om de aandacht van jouw doelgroep te trekken met content, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

  • Gepersonaliseerde content richting de doelgroep is erg belangrijk wanneer je de doelgroep wilt prikkelen. Het is daarom cruciaal om de taal van de doelgroep te spreken in de schrijfstijl, maar ook om de lezer in de juiste informatiebehoefte te voorzien.
  • Herhaling van content is ook cruciaal. Door het continu te delen van kennis met de doelgroep worden zij constant herinnert aan jouw organisatie en bereik je ze dus vaker. Daarnaast wordt de organisatie ook gezien als thought leader in de branche en krijg je meer klanten.

We maken content voor uiteenlopende doelgroepen en helpen je organisatie om een krachtig klantverhaal naar voren te brengen. Daarom werken we met tekstschrijvers die specialisaties hebben in specifieke branches. Ook behoort een verdiepend doelgroepen analyse tot een van de stappen in onze werkwijze.

Het effectief inzetten van content

Hoe kun je middels gepersonaliseerde content maximaal resultaat behalen? Daar zijn een paar dingen voor nodig.

 

Allereerst moet de content actueel en relevant zijn, dit trekt de meeste aandacht bij (potentiële) klanten. Wanneer de content die je deelt actueel is laat je zien dat je als organisatie up-to-date bent met de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Ook is het belangrijk om herhaaldelijk content te produceren. Wanneer de klant jouw organisatie meerdere keren koppelt met waardevolle content, gaan zij jou zien als de thought leader in de branche. Dit zal zorgen voor meer klanten. Want jij bent tenslotte dé expert in die branche, toch?

 

Samen met jouw organisatie gaan we kijken wat er binnen de doelgroep en branche speelt. We stellen een contentkalender strategisch op om het maximale uit de content te halen.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.