Centric

Succesvolle samenwerking met Centric: “Onderscheidend door klantcontact”

Internationale IT-dienstverlener Centric richt zich met haar technologische oplossingen, IT-diensten en deskundige collega’s op het helpen van klanten op de gebieden Software & IT Assessments, IT-outsourcing & beheer, Business process outsourcing, Cybersecurity, Collaboration & Communication en Staffing. Voor een optimale dienstverlening aan haar klanten wordt er bij Centric veel waarde gehecht aan samenwerken. Samen met de klant werkt Centric toe naar een zo goed mogelijke oplossing. 

 

NXT Content leverde voor Centric diverse blogs en een whitepaper op die bij hebben gedragen aan de marketingcommunicatiedoelstellingen voor specifieke thema’s, die van Business process outsourcing en salarisverwerking. “Uiteindelijk hebben deze contentstukken onder andere bijgedragen aan het organiseren van een webinar”, vertelt Will.

Het motto bij Centric: ‘Het succes van de klant is ook ons succes’. Juist het accent op een goede samenwerking was hetgeen ook centraal stond bij NXT Content, en die samenwerking is erg goed bevallen!

Prettige samenwerking

En het samen toe werken naar deze stukken is wat Will betreft erg goed verlopen. “De samenwerking met NXT Content was heel prettig. Het contact met onze contactpersoon Remi verliep erg goed en vlot. Die klantcommunicatie was echt een belangrijke prioriteit in de keuze om samen te werken met NXT Content.” De klantcommunicatie sprong er wat Will betreft echt bovenuit. “De vlotte aanpak van NXT Content is echt hun onderscheidende factor. We hebben zeker geen slechte ervaringen met andere partijen, maar NXT Content springt er met deze vlotte werkwijze echt tussenuit.”

Vlotte aanpak

Met die vlotte aanpak refereert Will aan de snelheid van NXT Content, maar ook de aandacht voor details. “Partijen komen vaak met een eerste concept voor de samenwerking in de oriënterende fase. Vaak is zo’n concept nog vrij algemeen. Bij NXT Content viel gelijk op dat ook het eerste voorstel al erg uitgebreid en gedetailleerd was. Ik kreeg meteen het gevoel dat ze wel van wanten wisten.”

Resultaat

En zo geschiedde: NXT Content en Centric gingen samen in zee om de contentwensen van Centric te realiseren. Dit heeft wat Will betreft ook tot mooie resultaten geleid. “We waren met name erg te spreken over de grafische vormgeving van bijvoorbeeld de whitepaper. Dat zag er schitterend uit! Ook de schrijver was proactief en we hebben, ondanks inhoudelijke uitdagingen, samen mooie stukken weten op te stellen.”

Will de Hoon, marketing manager Centric

Heb jij ook hulp nodig bij het creëren van zakelijke content?

Neem snel contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.